Sunday, March 31, 2013

SAÇ EKTİREN ÜNLÜLER VE DOKTORLARI

Belli bir yaştan sonra çoğu erkeğin saçı dökülmeye başlar. Ama özellikle de, medyada yer alan, şöhretli olan çoğu erkek için saçlarını kaybetmek kâbustan farksızdır

Güzel ve formda görünmek sadece kadınların gösterdiği bir çaba değil. Günümüzde erkekler de bakımlı, görünebilmek için ellerinden geleni yapıyor. Belli bir yaştan sonra çoğu erkeğin saçı dökülmeye başlar. Özellikle, medyada yer alan, şöhretli olan çoğu erkek için saçlarını kaybetmek kâbustan farksızdır. Bu kâbustan kurtulmak için bazıları peruk takar, bazıları da saç ektirir. Biz de ünlüler arasında bu yöntemlere başvuran erkek ünlülerimizi araştırdık...

ONLAR SAÇ EKTİRDİ

YALIN: Saçlarının dökülmesinden şikayet eden ve fotoğraflarda kötü çıktığını düşünen genç şarkıcı, çareyi kaynak yaptırmakta buldu. Yalın'ın şimdiki saçları çok gür ve sağlıklı görünüyor.

MUSTAFA SANDAL: Daha önce cildini zımbalattırıp, göğüs kıllarını epilasyonla aldıran ünlü popçu, saçları dökülüp alın kısmı iyice açılınca gizlice saç ektirmişti.

MEMDUH ÜN:Bu yöntemi isteyen her kesin uygulayabileceğini belirten ünlü yönetmen, ''Böyle bir işlem yaptırmak insanın özgüvenini artırıyor'' diyor.

CİHAN ÜNAL: Azalan saçlarına saç ektiren ünlü sanatçı eski formuna döndü. Ünal, bu haliyle delikanlılara taş çıkaracak kadar genç ve dinamik görünüyor.

GÖKHAN ÖZEN: Genç şarkıcı yaşına rağmen saç dökülmesiyle karşı karşıya kalınca, gizlice kafasına saç ektirmişti. Özen'in bu küçük ameliyatı basına hiç yansımadı.

MUSTAFA DENİZLİ: Başarılı antrenör dökülen saçlarını neştersiz bir operasyonla gür bir hale getirdi. Denizli, çıkan saçlarını gri tonunda boyatarak karizmasına karizma katıyor.

COŞKUN SABAH: Yıllar önce dökülen saçlarını peruk takarak kamufle etti, saç ekimi operasyonları yaygınlaşınca kalıcı saçlara kavuştu. Ünlü sanatçının kendine ait özel bir saç ektirme kliniği bile var. Saç ekim fiyatları, saç dökülme tipine göre değişiyor. Türkiye'de bu iş için ödenen miktar ortalama 1500 ile 2500 Euro arasında değişiyor.

VE PERUK TAKANLAR

EROL EVGİN: Ünlü sanatçı ezelden beri peruk takıyor.

KARTAL TİBET: Gençliğinde genç kızların başını döndüren ünlü sanatçı, şimdilerde siyah peruğuyla dikkat çekiyor.

FATİH ÜREK: Önce burnunu yaptırdı, elmacık kemiklerini törpülettirdi, dudaklarına slikon enjekte ettirdi. Baktı olmuyor saçına peruk taktı.

MÜSLÜM GÜRSES: O gür ve sağlıklı saçlarını yıllar önce kaybedince çözümü saç protezi yaptırmakta buldu. Peruklar özel olarak gerekli bölgelere yapılıyor. Fiyatlarıysa 500 ile 2 bin YTL arasında değişiyor.

AYIP DEĞİL

TAMER KARADAĞLI: Başarılı oyuncu "Evet, 2 sene önce saç ektirdim ve bunu hiç gizlemedim. Ayıp mı saç ektirmek? Görüntümden de son derece memnunum" diyor.

(Bugün)

Bir haber buldumda paylaşayım dedim : ) Gökhan özenin saçlarına özenirdim hep o yüzden garip geldi şu fotolara dikkat edince belli oluyor yeni fotolarıyla arasında çok fark var...


http://img169.imageshack.us/img169/7208/gokhan1ii5.jpg

http://img518.imageshack.us/img518/433/hereyimbenimob8.png

http://members.lycos.nl/munisss/hpbimg/gokhan_foto6.jpg

http://img164.imageshack.us/img164/7378/gkhannw9.jpg

No comments:

Post a Comment