Wednesday, March 13, 2013

RAZER BLADE LAPTOP TÜRKİYE DE

Bilgisayar oyunculuğunu farklı bir noktaya çekmesi beklenen dizüstü bilgisayar Razer Blade'in ilk satışları, umut verici. Razer satışlardan memnun.

30/01/2012 10:41
Razer'ın yenilikçi oyun dizüstü bilgisayarı Blade, sonunda ilk ürünlerini sattı. Kullanıcılara klavyenin yanında bulunan dokunmatik ekranda farklı bir deneyim vaat eden bu bilgisayar, yüksek fiyatına rağmen iyi bir satış rakamına ulaştı.

2799 dolarlık fiyat etiketine sahip olan dizüstünün, Razer'ın Facebook sayfasından yapılan açıklamaya göre piyasaya sürülen ilk seri, kapış kapış gittiği açıklandı. Firma, ilk etapta piyasaya kaç tane ürün sürdüğünü belirtmedi.
Donanımı Güçlü
Razer Blade, içerisinde 2.8 GHz'lik Intel Core i7 2640M işlemci barındırıyor. 8 GB belleğin yanısıra, GeForce GT 555M 2 GB ekran kartı bulunuyor. Depolama birimi olarak ise 256 GB SSD sürücüsü tercih edilmiş. Bu çılgın cihaz, tekrar raflardaki yerini Şubat ayının ortasında alacak.

1 comment:

  1. Tüm bilgiler gerçekten iyi ve bazı iyi anlayışlar mevcuttur. Daha fazla tıklama yapmak için sabırsızlıkla bekleniyor.

    ReplyDelete