Tuesday, March 19, 2013

JUSTİN BİEBER TÜRKİYE KONSER BİLETLERİ BURADA


 Justin Bieber İstanbul konseri biletleri satışa çıktı. Justin Bieber İstanbul konseri 2 Mayıs 2013 ' te. Justin Bieber ' in İstanbul konseri İTÜ Stadyumu ' nda gerçekleşecek. Justin Bieber hayranı genç kızlar sonunda amaçlarına ulaştı. Justin Bieber, Türk turnesine bir de Türkiye ayağını ekledi.

Justin Bieber ' in İstanbul konseri biletleri satışa çıktı. Konser 2 Mayıs ' ta İTÜ Stadyumu ' nda gerçekleşecek. Küçük yaşta dünya starı olan 19 yaşındaki Kanadalı pop şarkıcısı Justin Bieber'in bir süredir İstanbul'da konser vereceği konuşuluyordu.

Kendilerine ' Turkish Beliebers ' lakabını takan ve sosyal medya yoluyla 2 yıldır Bieber'e çağrıda bulunan Bieber hayranı genç kızlar sonunda amaçlarına ulaştı. Justin Bieber, Türk hayranlarının isteğini kırmayarak turnesine bir de Türkiye ayağını ekledi.

BİLETLER SATIŞTA

Daha önce söylendiği üzere, biletlerin 4 Şubat'ta satışa çıkması bekleniyordu. Beklenen gün geldi ve biletler satışa sunuldu.

İşte bilet fiyatları

Diamond Circle Ayakta Erken Giriş - 534.00 TL
Diamond Circle Ayakta - 375.00 TL
Tribün - Numaralı - 323.00 TL
Golden Circle Ayakta - 270.00 TL
Silver Circle Ayakta - 154.00 TL
Bronze Circle Ayakta - 100.00 TL


iletişime geçin :  @deejayfatih             twitter
                              Deejayfatih kılıç       facebook 

4 comments:

  1. nerden alıcaz biletleri ? yaş sınırı varmı ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. merhaba biletler biletix te satisa sunuldu,eger bilet bulamazsan bazi internet alisveris sitelerinde satan arkadaslar var.bol sans

      Delete
  2. 2 tane de bize ayırın lutfen ayakta da olsa izlemek istiyoruz justin klzlmln hayatlnln tuzu bieberisin !!! email atdık dönüs olmadı lütfen yardım moderatör

    ReplyDelete