Sunday, March 31, 2013

SAÇ EKTİREN ÜNLÜLER VE DOKTORLARI

Belli bir yaştan sonra çoğu erkeğin saçı dökülmeye başlar. Ama özellikle de, medyada yer alan, şöhretli olan çoğu erkek için saçlarını kaybetmek kâbustan farksızdır

Güzel ve formda görünmek sadece kadınların gösterdiği bir çaba değil. Günümüzde erkekler de bakımlı, görünebilmek için ellerinden geleni yapıyor. Belli bir yaştan sonra çoğu erkeğin saçı dökülmeye başlar. Özellikle, medyada yer alan, şöhretli olan çoğu erkek için saçlarını kaybetmek kâbustan farksızdır. Bu kâbustan kurtulmak için bazıları peruk takar, bazıları da saç ektirir. Biz de ünlüler arasında bu yöntemlere başvuran erkek ünlülerimizi araştırdık...

ONLAR SAÇ EKTİRDİ

YALIN: Saçlarının dökülmesinden şikayet eden ve fotoğraflarda kötü çıktığını düşünen genç şarkıcı, çareyi kaynak yaptırmakta buldu. Yalın'ın şimdiki saçları çok gür ve sağlıklı görünüyor.

MUSTAFA SANDAL: Daha önce cildini zımbalattırıp, göğüs kıllarını epilasyonla aldıran ünlü popçu, saçları dökülüp alın kısmı iyice açılınca gizlice saç ektirmişti.

MEMDUH ÜN:Bu yöntemi isteyen her kesin uygulayabileceğini belirten ünlü yönetmen, ''Böyle bir işlem yaptırmak insanın özgüvenini artırıyor'' diyor.

CİHAN ÜNAL: Azalan saçlarına saç ektiren ünlü sanatçı eski formuna döndü. Ünal, bu haliyle delikanlılara taş çıkaracak kadar genç ve dinamik görünüyor.

GÖKHAN ÖZEN: Genç şarkıcı yaşına rağmen saç dökülmesiyle karşı karşıya kalınca, gizlice kafasına saç ektirmişti. Özen'in bu küçük ameliyatı basına hiç yansımadı.

MUSTAFA DENİZLİ: Başarılı antrenör dökülen saçlarını neştersiz bir operasyonla gür bir hale getirdi. Denizli, çıkan saçlarını gri tonunda boyatarak karizmasına karizma katıyor.

COŞKUN SABAH: Yıllar önce dökülen saçlarını peruk takarak kamufle etti, saç ekimi operasyonları yaygınlaşınca kalıcı saçlara kavuştu. Ünlü sanatçının kendine ait özel bir saç ektirme kliniği bile var. Saç ekim fiyatları, saç dökülme tipine göre değişiyor. Türkiye'de bu iş için ödenen miktar ortalama 1500 ile 2500 Euro arasında değişiyor.

VE PERUK TAKANLAR

EROL EVGİN: Ünlü sanatçı ezelden beri peruk takıyor.

KARTAL TİBET: Gençliğinde genç kızların başını döndüren ünlü sanatçı, şimdilerde siyah peruğuyla dikkat çekiyor.

FATİH ÜREK: Önce burnunu yaptırdı, elmacık kemiklerini törpülettirdi, dudaklarına slikon enjekte ettirdi. Baktı olmuyor saçına peruk taktı.

MÜSLÜM GÜRSES: O gür ve sağlıklı saçlarını yıllar önce kaybedince çözümü saç protezi yaptırmakta buldu. Peruklar özel olarak gerekli bölgelere yapılıyor. Fiyatlarıysa 500 ile 2 bin YTL arasında değişiyor.

AYIP DEĞİL

TAMER KARADAĞLI: Başarılı oyuncu "Evet, 2 sene önce saç ektirdim ve bunu hiç gizlemedim. Ayıp mı saç ektirmek? Görüntümden de son derece memnunum" diyor.

(Bugün)

Bir haber buldumda paylaşayım dedim : ) Gökhan özenin saçlarına özenirdim hep o yüzden garip geldi şu fotolara dikkat edince belli oluyor yeni fotolarıyla arasında çok fark var...


http://img169.imageshack.us/img169/7208/gokhan1ii5.jpg

http://img518.imageshack.us/img518/433/hereyimbenimob8.png

http://members.lycos.nl/munisss/hpbimg/gokhan_foto6.jpg

http://img164.imageshack.us/img164/7378/gkhannw9.jpg

A Haunted House full watch hd here full ızle

                                        its amazing good movie just watch and enjoy with it

Scary Movie 5 Full Watch hd 2013 1 part 121 minutes

SCARY MOVIE 5 2013 WATCH FUNNY AND AMAZING

Man Of Steel full watch hd 120 minutes tek parça izle

                    VİZYONA GİRMEDEN ÖNCE BİZ PAYLAŞIYORUZ.KEYİFLİ SEYİRLER

Saturday, March 30, 2013

Saga The Shadow Cabal full watch HD full izle tek parça

The Iceman 2013 Mafia Movie full watch 108 minutes

Kick-Ass 2 full watch HD here full izle tek parça

The costumed high-school hero Kick-Ass joins with a group of normal citizens who have been inspired to fight crime in costume. Meanwhile, the Red Mist plots an act of revenge that will affect everyone Kick-Ass knows.

The Movieclips Trailers channel is your destination for hot new trailers the second they drop. Whether they are blockbusters, indie films, or that new comedy you've been waiting for, the Movieclips Trailers team is there day and night to make sure all the hottest new movie trailers are available whenever you need them, as soon as you can get them. All the summer blockbusters, Man of Steel, Oblivion, Pacific Rim, After Earth, The Lone Ranger, Star Trek Into Darkness and more! They are all available on Movieclips Trailers.

In addition to hot new trailers, the Movieclips Trailers page gives you original content like Ultimate Trailers, Instant Trailer Reviews, Monthly Mashups, and Meg's Movie News and more to keep you up-to-date on what's out this week and what you should be watching.


movieclips "movie clips" movieclipstrailers "new trailers" "trailers HD" hd trailers movieclipsDOTcom trailer 2013 official HD zefr "kick ass" kick-ass 2 sequel etimmons "Aaron taylor-johnson" "christopher mintz-plasse" "Chloë Grace Moretz" chloe "Lyndsy Fonseca" "jim carrey" "Donald Faison" "morris chestnut" "Jeff Wadlow" "high school" "comic book" hero superhero costume "Colonel Stars and Stripes" "Hit-Girl" "the mother fucker" "night bitch" etimmons

Wednesday, March 27, 2013

Thursday, March 21, 2013

SABİT KANCA FULL İZLE HD türkiyede ilk burada

sabit kanca tek parça full izleyin türkiyede ilk ve tek bizde link açılmazsa f5 le yenileyin

THE PROTOTYPE FULL FREE ONLY HERE sadece burada full izle

FAST AND FURIOUS 6 WATCH FREE FULL izle tek parça

                                                                İTS COMİNG SOON HERE JUST FOLLOW US

GALLOWWALKERS FULL WATCH HD tek parça izle


ıts coming soon here just follow us

EN UCUZ MOZILLA SEABIRD 3D cheeper here burada



Mozilla herkesi şaşırtmayı başardı! Mozilla'nın konsep tasarımcısı Billy May 'Open Web Concept Phone' yani açık internet konsept cep telefonu projesinde, topluluktan da fikir alarak geleceğin cep telefonunu tasarladı.

Bu tasarımın adı Mozilla Seabird, tamamen kurgusal bir cep telefonu olan bu cihaz, tasarım olarak BlackBerry Storm'a benzese de özelliklerinin kesinlikle alakası yok.

Çift pico projektör kullanan bu cihaz masaüstüne konulduğunda QWERTY klavye projekte ediyor. Ayrıca geniş bir ekran projekte ediyor.

Seabird'ün etkileyici videosunu izlemek için buraya, Seabird galerisini ziyaret etmek için buraya tıklayabilirsiniz.,

Mozilla bu cep telefonunu üretmeyecek, görüntüler sadece 3D konsept tasarımından oluşuyor. Ancak geleceğe yönelik bir tasarım olarak bu cep telefonunun üreticilere ilham kaynağı olacağı kesin.
 
 
 

Tuesday, March 19, 2013

JACKASS NEW GRANDPA sex kiss


MAKE COMMENT PLEASE :) THANK YOU


deejayfatih
on twitter

JUSTİN BİEBER TÜRKİYE KONSER BİLETLERİ BURADA


 Justin Bieber İstanbul konseri biletleri satışa çıktı. Justin Bieber İstanbul konseri 2 Mayıs 2013 ' te. Justin Bieber ' in İstanbul konseri İTÜ Stadyumu ' nda gerçekleşecek. Justin Bieber hayranı genç kızlar sonunda amaçlarına ulaştı. Justin Bieber, Türk turnesine bir de Türkiye ayağını ekledi.

Justin Bieber ' in İstanbul konseri biletleri satışa çıktı. Konser 2 Mayıs ' ta İTÜ Stadyumu ' nda gerçekleşecek. Küçük yaşta dünya starı olan 19 yaşındaki Kanadalı pop şarkıcısı Justin Bieber'in bir süredir İstanbul'da konser vereceği konuşuluyordu.

Kendilerine ' Turkish Beliebers ' lakabını takan ve sosyal medya yoluyla 2 yıldır Bieber'e çağrıda bulunan Bieber hayranı genç kızlar sonunda amaçlarına ulaştı. Justin Bieber, Türk hayranlarının isteğini kırmayarak turnesine bir de Türkiye ayağını ekledi.

BİLETLER SATIŞTA

Daha önce söylendiği üzere, biletlerin 4 Şubat'ta satışa çıkması bekleniyordu. Beklenen gün geldi ve biletler satışa sunuldu.

İşte bilet fiyatları

Diamond Circle Ayakta Erken Giriş - 534.00 TL
Diamond Circle Ayakta - 375.00 TL
Tribün - Numaralı - 323.00 TL
Golden Circle Ayakta - 270.00 TL
Silver Circle Ayakta - 154.00 TL
Bronze Circle Ayakta - 100.00 TL


iletişime geçin :  @deejayfatih             twitter
                              Deejayfatih kılıç       facebook 

Monday, March 18, 2013

ASANSÖRDE YİYİŞEN DAYILAR (ASANSÖRDE SEVİŞEN AMCALAR)





BUDA BENDEN SİZE GÜLMKTEN ÖLECEKSİNİZ :)

LÜTFEN YORUM YAPMAYI UNUTMAYIN :)
kim kardashian porn video here
just follow us coming soon

LiL Wayne and Chris Brown Casio G-SHOCK












Lil Wayne was spotted sitting courtside last night at the Miami Heat and Dallas Mavericks game 2 of the NBA finals sporting a white Gshock/BAPE limited edition watch.  He’s been spotted on several occassions wearing the Gshock brand. Although this watch is a limited edition and may not be so easy to find, there are other several really cute watches and an array of colors on their website.

LiL Wayne WATCH MY SHOES




Watch My Shoes…

Leave a comment
I was told today that I, “got more kicks than a baby in a mothers stomach”… Thank you.. I do take pride my collection.
Here are some I’d like to add to my soul possessions.. Especially the hot pink spike and lion medallion ones.. Rawr – Leo pride.

“Jock my shoe game cause all my kicks fly like Liu Kang”- Lil Wayne

PROJECT LiL Wayne cap collection and accessorise






Okay so we all know Lil Wayne has been killing every track that he jumps on, and Supra has been banging out hot colorways one after another. So what happens when you combine the two? Well, you get one banging outfit. But Lil Wayne is really just a side note, as the Supras he wore at the 2008 MTV Video Music Awards is what we’re really interested in. To be specific, it was a pair of the popular Vaiders that are indeed quite rare. They were actually created for Pete Wentz of Fall Out Boy for his 29th birthday, with only 29 pairs constructed. They were only given to VIP’s which include Lil Wayne, Pharrell, and KAWS just to name a few.



Lil Wayne Unveiled SUPRA Collab


Lil Wayne Unveils SUPRA Shoe In Vegas




Saturday, March 16, 2013

AUSTİN MAHONE SHOES

Justin Bieber and Austin Mahone in Heyday at Z100

June 22nd 2012 @ 8:35AM
Justin Bieber was at Z100 in New York yesterday promoting his new album Believe. He got the Heyday Saints Row Deckers edition Super Shift and a purple Heyday snap back in his swag bag.

Austin Mahone  was also on hand at Z100 and copped the Heyday Super Shift Max before meeting his idol Justin Bieber.



Wednesday, March 13, 2013

JACK THE GIANT SLAYER WATCH İZLE FREE FULL


OBLİVİON TOM CRUİSE WATCH FULL( english subtitle)

AFTER EARTH İZLE FULL izle watch full hd will smith






RAZER BLADE LAPTOP TÜRKİYE DE

Bilgisayar oyunculuğunu farklı bir noktaya çekmesi beklenen dizüstü bilgisayar Razer Blade'in ilk satışları, umut verici. Razer satışlardan memnun.

30/01/2012 10:41
Razer'ın yenilikçi oyun dizüstü bilgisayarı Blade, sonunda ilk ürünlerini sattı. Kullanıcılara klavyenin yanında bulunan dokunmatik ekranda farklı bir deneyim vaat eden bu bilgisayar, yüksek fiyatına rağmen iyi bir satış rakamına ulaştı.

2799 dolarlık fiyat etiketine sahip olan dizüstünün, Razer'ın Facebook sayfasından yapılan açıklamaya göre piyasaya sürülen ilk seri, kapış kapış gittiği açıklandı. Firma, ilk etapta piyasaya kaç tane ürün sürdüğünü belirtmedi.
Donanımı Güçlü
Razer Blade, içerisinde 2.8 GHz'lik Intel Core i7 2640M işlemci barındırıyor. 8 GB belleğin yanısıra, GeForce GT 555M 2 GB ekran kartı bulunuyor. Depolama birimi olarak ise 256 GB SSD sürücüsü tercih edilmiş. Bu çılgın cihaz, tekrar raflardaki yerini Şubat ayının ortasında alacak.

Tuesday, March 12, 2013

YENİ BUGATTİ Galibier TÜRKİYE de




Yüksek performanslı otomobilleriyle tanınan Bugatti yeni bir araba daha geliştirdi. 16C Galibier olarak adlandırılan otomobil 4 kapılı olarak tasarlanmış. 16 silindirli araç yolun durumuna bağlı olarak motor gücünü 800 HP ile 1000 HP arasında değiştiriyor. 8.0 litre motora sahip olan 16C Galibier dört çekişli. Otomobil karbon-seramik fren yapısına sahip. 16C Galibier şimdilik sadece özel müşterilere satılacak. Ancak ilerleyen dönemlerde dünya pazarına da çıkacağı tahmin ediliyor.

Türkiyeden meraklıları şimdiden sıraya girmiş durumda.Ama bu yüksek fiyatı kimin ödeyeceği ise
merak konusu çünkü fiyatı tam 7 milyon tl değerinde

Sunday, March 10, 2013

SUPRA AYAKKABI TÜRKİYE

                         SUPRA AYAKKABI TÜRKİYEDE NEREDE
                                               SATILIYOR

Justin Bieber ayağından Çıkarmadıgı sürekli giydigi ayakkabı markası Supra Marka Ayakkabı Modelleri..
Supra Marka Ayakkabı Modelleri Fiyatı Yurt dışında 100-200 dolar arası , Türkiye´de fiyatı ise 200 lira civarı satılıyor.
Türkiyede yetkili satış bayisi bulunmamakta fakat İstanbul´da bazı mağazalarda bulunuyor. Türkiye İstanbul´da Craze Türkiye mağazasından satın alabilirsiniz.
Craze Türkiye Nerede?
Craze Türkiye Kadıköy Magazası Bilgileri
1998 senesinden beri Kadiköy’de Craze mağazası olarak hizmet vermekteyiz. Supra, Globe, And1, Etnies, Emerica, DC,  marka ayakkabılar, Marvel, Pinkfloyt, Muse, Disturbet, The Who, The Purple, Guns N Rose, Rolling Stones, Kadiköy Acil, Cezer, Ape marka t-shirtler, Killah Beez marka gömlekler, New era, Tracker marka şapkalar, And1 marka şortları satmaktayız. Mağazamızdan giyinen bazı ünlü isimler: Ceza, Alaturka Mavzer, Emre Baransel, Sansar Salvo, Patron, Elçin Orçu,
Magazamız Bulunan Ayakkabı Çeşitleri Ve Skateboardlar,Es,Supra,Etnies ,Emerica,Kr3w
Web Sitemizden Online Satış Vardır.Kapıya Teslim Kargo Ücreti Bize Ayittir..
E-posta: info@crazeturkey.com
İnternet Sitesi: http://www.crazeturkey.com
Ofis: Craze Shop
Adres:  Caferağa mahallesi sakızgülü sokak no: 1/B
Kadiköy / İSTANBUL
Telefon: 0216 330 95 21




EĞER BU SÜPER AYAKKABILARDAN BİRİNE HALA SAHİP DEĞİLSENİZ BİZİMLE İLETİŞİME GEÇİN

Sunday, March 3, 2013

Viva La Me-hee-co!

iviva cap south park buy
      funpop
                                                                                          

Saturday, March 2, 2013

Taio Cruz sunglasses BRAND taio cruz un güneş gözlüğü

  hi its me again...! i know peoples wonder what this brand of taio sunglasses.i called him for you and ask that what is your sunglasses brand and he told me
                                                         GUCCİ 3100
                                                everybody happy now?
                                                               :)  


taio cruz un kullandığı güneş gözlüğü markası herkesin merak ettiği bir konuydu gucci 3100 olduğunu artık biliyoruz

İPHONE 5 PROBLEM S---- İPHONE5 ARIZA


1-telefonda wifi sorunu var
2-ekran sorunu  genelde ekran içerden kırık çıkıyo
3-şarj ı çok az dayanıyor
4-ekranda ölü pixel çıkma olasılığı yüksek
5-cihazda soyulmalar oluyo

WORLD WAR Z İZLE WATCH

      
                                AÇILMAZSA ALTTAKİ LİNKE BAK

                                     www.deejayfatih.blogspot.com
                      

GDO karakedi full izle hd tekparca ilk defa bizde



                                                            http://www.sinefilmizle.com/izle/2170/g-d-o-karakedi

                                                                                     

                                                                                       LINKE TIKLAYIN


                          

Serkan Balcının saç ekim doktoru


YILDIZ FUTBOLCU SON GUNLERDE SAC EKTIRMEK ISTEYEN BIRCOK KISININ KENDISINI ARAYIP SAC EKIM DOKTORUNUN KIM OLDUGUNU OGRENMEK ISTEDIGINI ACIKLADI
SERKAN BALCININ TELEFON NUMARASI NI DEGISTIRMEYI DUSUNDUGUNU SOYLEDI

iphone 6 Türkiyede